GEÇİŞLER KONTROLLÜ SAĞLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEÇİŞLER KONTROLLÜ SAĞLANIYOR


 

Aydıncık ve Silifke’deki orman yangınları nedeniyle Mersin-Antalya Karayolu’nda geçişler kontrollü sağlanıyor

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in Silifke ilçesi Yeşilovacık Mahallesi ile Aydıncık’taki orman yangınları nedeniyle Mersin-Antalya Karayolu’ndaki geçişlerin kontrollü sağlandığı bildirildi. Karoyolu’nda geçişlerine izin verilmeyen büyür araçların sürücüleri Gülnar ve Mut güzergahına yönlendiriliyor.

Silifke İlçesi Boğsak mevkisinde dün, Aydıncık İlçesi Pembecik Mahallesi’nde Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan orman yangınları etkisini artırarak sürdürdü. Boğsak civarında başlayan yangın gece rüzgarın etsisi ile büyüyerek Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık Mahallesi’ne kadar ulaştı. Aydıncık’taki yangınlar ise ilçe merkezine kadar ulaştı. Alevler henüz kontrol altına alınamadı. Yangın nedeniyle Mersin-Antalya Karayolu’ndaki ulaşım Aydıncık ve Boğsak mevkisinden zaman zaman kapatıldı. Yolcu otobüsleri, kamyon ve tır gibi araçların  bu güzergahtan geçişlerine izin verilmeyerek Gülnar ve Mut güzergahına yönlendiriyor. Küçük araçların geçişine ise kontrollü olarak izin veriliyor.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA