TEMA’DAN FİDAN ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEMA’DAN FİDAN ÇAĞRISI


 

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınları ülkeyi küle çevirirken TEMA, fidan bağışı kampanyası başlattı.

HEDİYE EROĞLU

 

Ülke genelinde yaşanan orman yangınları sonrası Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Vakfı kampanya başlattı. Birçok ilde yaşanan orman yangınlarının ardından "Hep birlikte, yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz!" sloganı ile başlatılan TEMA fidan kampanyasına vakfın internet sitesi üzerinden katılım sağlanacak. TEMA Vakfı gönüllüsü olmak isteyenlerin de kayıt formunu doldurması gerekecek.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı da, yaptığı açıklama ile “Hep birlikte yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz!” kampanyasına destek çağrısı yaptı.

Pazarbaşı, “Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için başlattığımız çalışmaya fidan bağışlayarak katkı sağlayabilirsiniz. #YenidenYeşerteceğiz 1 fidan: 10 TL. Online fidan bağışlarınız için: www.tema.org.tr/yenidenyesertecegiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA