VATANDAŞ CAN, SİYASİ ŞOV DERDİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATANDAŞ CAN, SİYASİ ŞOV DERDİNDE


 

Mersin Silifke’de farklı bölgelerde çıkan yangınlar nedeniyle bölge cehenneme dönerken vatandaş yetersiz imkanlarla canı kurtarmak için mücadele ederken siyasilerin şov niteliğindeki görüntüleri ortaya çıktı.

HEDİYE EROĞLU


 

Türkiye yanıyor, siyasiler şov peşinde. Mersin-Silifke'de Boğsak mahallesindeki orman yangınına müdahale yetersiz kalındığı iddiaları gündemdeki yerini korurken siyasilerin şov niteliğindeki görüntüleri tepki çekiyor.

Orman işçileri ve itfaiye ekipleri canlarını hiçe sayarak yangınları söndürmek için mücadele ederken, bölgeye siyasi akını yaşanıyor. Çalışmalara destek görüntüsü vermeye çalışan siyasiler ilgililer ve yetkililerin etrafını kuşatırken, yöre sakinleri evlerini, arazilerini.y seralarını, canlarını kurtarmak için çabalıyor.

Şov niteliğindeki görüntüler son olarak AKP Silifke İlçe Başkanı M. E. Kurt’tan geldi. Partisinin sosyal medya hesabından pet şişe ile yangına müdahale ettiklerini yansıtan fotoğraflar paylaşan Ellerinde yarım litrelik pet şişeyle yangına müdahale eden Kurt ve partililerin itfaiye yangın hortumlarını tutarak fotoğraf paylaşıp propaganda yapması tepki çekti.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA