İHTİYACA GÖRE YARDIM ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İHTİYACA GÖRE YARDIM ÇAĞRISI


 

Mersin’in Silifke ve Aydıncık ilçelerindeki orman yangınları sonrası mağdur olan yöre halkına yapılmak istenen yardımlarda karmaşa yaşanırken Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar’dan, “Önce tespit yapalım sonra ona göre yardımları yönlendirelim” çağrısı geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Silifke ve Aydıncık ilçelerinde meydana gelen orman yangınları yöre halkına büyük mağduriyet yaşattı. Geçimini tarımsal üretimle sağlayan bölge halkı, evleri seraları ve arazileri zarar görmesi nedeniyle zor günler geçirirken ardı ardına gelen yardım kampanyalarının koordinasyonunda sıkıntı yaşanmaya başlandı.

Özellikle sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar bölge insanına destek olmak için ihtiyaçların giderilmesi adına çalışma başlatırken, yardımların mağdur vatandaşlara ulaştırılmasında aksaklıklar yaşandı.

 

“ÖNCE TESPİT YAPALIM”

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar da, yardım konusunda halkı bilinçli olmaya çağırarak, “Halkımız yardım konusunda çok duyarlı davranıyor. Nakdi yardım yapmak isteyenler var ama şu karmaşa içerisinde kimin neye ihtiyacı var bilmiyoruz. Tespit yaptıktan sonra yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak gerekiyor. İnsanlar mesela yorgan göndermek istiyor ama yorgana ihtiyacı olan yok. İhtiyaçları tespit ederek buna göre hareket etmeye çalışmalıyız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA