BİK MÜDÜRÜ BAHŞİŞOĞLU’NA BAŞKAN ASLAN’DAN ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİK MÜDÜRÜ BAHŞİŞOĞLU’NA BAŞKAN ASLAN’DAN ZİYARET


 

 

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de 15 Nisan’da göreve başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Aslan, başarılar diledi.

Gazetemiz Haber Müdürü Hediye Eroğlu ile Spor Müdürü Ali Şanlı’nın da katıldığı ziyarette, uzun yıllar BİK’te çeşitli birimlerde ve değişik illerde görev alan Bahşişoğlu gibi tecrübeli bir ismin Mersin’e atanmasının yarattığı memnuniyet dile getirildi.

Başkan Aslan, Müdür Bahşişoğlu’na görevinde başarılar dileyerek, zor günler geçiren yerel basının ayakta kalması adına BİK’e önemli görevler düştüğünü söyledi.

BİK’in 1961 yılında, 195 sayılı Kanun ile kurulmuş, kamu tüzel kişiliğini haiz bir idare olduğunu belirten Bahşişoğlu, resmi ilanların adil bir şekilde gazetelere dağıtılması amacıyla kurulan Basın İlan Kurumu’nun, bugüne kadar fikir ve içerik farkı gözetmeksizin yürüttüğü aracılık hizmetini başarıyla sürdürdüğünü söyledi.

Mersin’de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bahşişoğlu, basın yayın kurum ve kuruluşları ile başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA