YANGIN BÖLGELERİNDE SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YANGIN BÖLGELERİNDE SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


 

Mersin’in Aydıncık ilçesinde Gülnar sınırındaki orman yangınlarına ilişkin soğutma ekiplerinin ulaşamadıkları yerlerde belediye yeni yol açarak ulaşımı kolaylaştırmak için mesai harcıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Aydıncık ilçesinde 15 Temmuz’da çıkan orman yangının yeterli soğutma çalışması yapılmadığı için 28 Temmuz’da yeni bir yangına neden olduğu iddiaları gündemdeki yerini korurken, soğutma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Aydıncık’ta 28 Temmuz’da başlayıp 3 gün devam eden ve özellikle ilçe merkezinde büyük hasara neden olan orman yangını yerleşim yerlerine kadar inerek yürekleri ağızlara getirmişti. Poyrazın yön değiştirmesi ile sahilden dağa doğru yönelen yangın Gülnar sınırına dayanarak, büyük korkuya neden oldu. Ancak yangın ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu Gülnar sınırında Dedeler Mahallesi’nde durduruldu.

Korkuya neden olan orman yangınının üzerinden yaklaşık bir hafta geçerken soğutma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Soğutma ekiplerinin ulaşamadıkları yerlerde Gülnar Belediyesi yeni yol açarak ulaşımı kolaylaştırmak için mesai harcıyor. Aydıncık ile Gülnar arasındaki sınırda yer alan Dededeler Mahallesinde ağırlık kazanan soğutma çalışmalarında ekipler yoğun bir çalışma yapıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA