KAMP VERİMLİ GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAMP VERİMLİ GEÇTİ


 

Kampın son günlerinde oynanan hazırlık maçlarında lige hazır bir görüntü çizen Tarsus İdman Yurdu hazırlıklarını tamamlayarak kente dönüyor

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu Bolu kampının sonlarına doğru hazırlık maçlarına ağırlık verdi. Kondisyon ve taktik idmanlarının ardından hazırlık maçlarına geçen Sarı Lacivertli ekip 3 gün önce Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek lige hazır bir görüntü çizmişti. Kampın son gününde ise Tarsus temsilcisi bu defa Katar liginde mücadele eden Al Shahaniya ile hazırlık maçı yaptı. 

İlk yarısı çekişmeli geçen karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Tarsus İdman Yurdu 59’ncu dakikada kampın en çalışkan ve üretken ismi Sinan Kurmuş ile 1-0 öne geçti. Rakip ekip Al Shahaniya zaman zaman net gol pozisyonu bulsa da eşitliği yakalamayınca karşılaşma Tarsus İdman Yurdu’nun 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Arka arkaya kazandığı hazırlık maçları ile lige hazır olduğunun sinyallerini veren Tarsus İdman Yurdu hafta sonun da Kente dönerek yapacağı izinin ardından lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA