İL TARIM’DAN HASAT ÖNCESİ DENETİM BİLGİLENDİRMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İL TARIM’DAN HASAT ÖNCESİ DENETİM BİLGİLENDİRMESİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de, bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ve depolanması hakkındaki yönetmelik hükümlerin uygulanması ve hasat öncesi pestisit denetimi ve zirai ilaç kalıntısının önlenmesi ile ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri bilgilendirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce kurumda düzenlenen toplantıda, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Azmi Murat Erdem ve Şube Müdürlüğünde görevli Bitki Sağlığı İl Koordinatörü Ziraat Mühendisi Dr. Kubilay Derin ile Şube Birim Sorumlusu Ziraat Mühendisi Gülsever Tugay bilgilendirme yaptı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli teknik personellere yönelik eğitimde; bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ve depolanması hakkındaki yönetmelik ve hasat öncesi pestisit denetimi ve zirai ilaç kalıntısının önlenmesi konusunda sahada yaşanan sorunlar ve çözümleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Bahse konu olan saha denetimlerde bakanlık kanun, yönetmelik, genelge ve talimatları dikkate alınarak gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi üzerinde duruldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA