ERDEMLİ’DE 132 M² 3+1 DAİRE İCRADAN SATILIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE 132 M² 3+1 DAİRE İCRADAN SATILIK


 

Haber Merkezi

 

Erdemli İcra Dairesi’ndeki 2017/873 esas nolu dosya kapsamında Erdemli'de 132 metrekare 3+1 daire icradan satılık.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Mersin’in Erdemli İlçesi, 175 Ada, 4 Parsel, Merkez Mahallesi B Blok 3. Kat 8 Nolu bağımsız bölüm mevcut kullanım şekli apartman dairesi olan söz konusu mesken; site içinde bulunmakta.

Yapım tekniği betonarme karkas olan zemin+11 katlı binanın zemin üzeri 3. Katında bulunan daire, konum olarak güney-doğu-batı cepheli. Site konum olarak deniz kenarına ikinci parselde bulunurken, sosyal çevre bakımından nezih bir yerde.

Bina yaklaşık olarak 18-20 yaşlarında olup, binanın ortak kullanımı tesisat ve donanımı olarak; kanalizasyon, şehir suyu, elektrik tesisatı, yangın merdiveni, asansör, ısıtma şekli sistemi soba ve klima mevcut.

Bahse konu mesken; 1 adet salon, 3 adet oda, 1 adet mutfak, 2 adet balkon, banyo ve tuvaletten müteşekkil olup, brüt 157 metrekare, net 132,60 metrekare alan oturumunda.

Banyo ve tuvaletin yer döşeme kaplaması seramik olup, duvarlar tavana kadar fayans kaplı dairenin yer döşeme kaplaması seramik, duvar ve tavanlar kumlu sıva üzeri boyalı. Giriş kapısı ahşap ve demir panjur kapılı daire, iç kapı kanat, kasa ve pervazları ahşap olup, pencereler ve balkon kapıları PVC. Mutfakta tezgah altı ve üstü dolapları, tezgah üstü mermeri ayrıca dairenin sıhhi tesisat ve elektrik tesisat işleri tam olup, dairenin içinde bulunduğu sitenin çevre düzenlemesi tamamlanmış durumda olup Erdemoğlu Bulvarı üzerinde. Ulaşım sorunu olmayan daire, belediyenin tüm alt yapı hizmetlerinden faydalanmakta.

Erdemli’de Akdeniz Mahallesi Erdemoğlu Bulvarı No:81B Onur Sitesi B Blok K:3 No:8 adresindeki daire, 320 bin TL ve yüzde 1 KDV oranıyla ilk olarak 12 Ekim 2021 günü 11:20 - 11:25 saatleri arası ikinci olarak da, 9 Kasım 2021 günü 11:20 - 11:25 saatleri arasında Erdemli Belediye Başkanlığı Nikah ve Konferans Salonu 4. katta satışa çıkartılacak.

 

Ayrıntılı bilgi ve ilan için tıklayınız


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA