“TESİS HALKIN KULLANIMINA AÇIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TESİS HALKIN KULLANIMINA AÇIK”


 

Yenişehir’de Güler2 Sitesi’nin belediyeye ait alana inşa ettiği spor tesisine çevredeki vatandaşların kullanımına izin verilmediği iddiasına site inşaatını yapan Mustafa Güler’den, “Spor alanı bölgede yaşayanların kullanımı için yapıldığından ticari amacı yoktur” açıklaması geldi.

Hediye Eroğlu

 

Gazetemizde 2 Eylül günü “Yenişehir’de siteye özel spor sahası iddiası” başlıklı haberimize, site inşaatını yapan Güler İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler’den açıklama geldi.

Mersin’in Yenişehir İlçesi Fuat Morel Mahallesi 15. Cadde üzerinde bulunan ve işadamı Mustafa Güler tarafından 2010 yılında yaptırılan Güler2 sitesinin önündeki spor tesisinin halkın kullanımına izin verilmediği iddiası ile gündeme geldi.

Bölgede yaşayan bazı vatandaşlar, Güler1 Sitesi tarafından belediyeye ait 3 dönüm arazi üzerine yaptırılan içinde basketbol, tenis ve futbol sahasının bulunduğu tesisin etrafının tel örgülerle çevrilerek, giriş çıkışların kontrollü yapıldığı ve çevre site sakinlerinin alınmadığını öne sürdü.

 

“İBRAHİM GENÇ’İN ÖNERİSİYLE BELEDİYE İÇİN TARAFIMIZDAN YAPILDI”

Bu iddialara site inşaatını yapan Güler İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler’den açıklama geldi.

Güler, “Güler Residence 2 Sitesinin doğu bitişiğinde ki spor alanı 2009 yılında Yenişehir Belediye Başkanı sayın İbrahim Genç’in önerisiyle belediye için tarafımızdan yapıldı. Kendiliğimizden yaptığımız ilave ve kaçak değildir. Spor alanının etrafı spor tesislerinin etrafında olması gereken kafes tel ile çevrilmiştir. Duvar yoktur.

Sahanın çok amaçlı ve çoklu kullanılması için güneyinden geçen 2841 sokağa 1 kapı, doğu (Keyifçat Sitesi) tarafına bir kapı ve Güler Residence Sitesine bakan tarafa 1 kapı açılarak kullanıma açılmıştır. Spor alanının mülkiyeti belediyeye ait olup, yapım ve kullanıma açılma süreci Yenişehir Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kontrol edilerek tamamlanmıştır.  Spor alanı bölgede yaşayanların kullanımı için yapıldığından ticari amacı yoktur” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA