MIP’TEN MERSİN’E KADIN SIĞINMA EVİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MIP’TEN MERSİN’E KADIN SIĞINMA EVİ


 

Mersin’de 2’si devlet biri belediye bünyesinde ki Kadın Sığınma Evleri’ne bir yenisi ekleniyor. Mersin Limanı İşleticisi AŞ (MIP), Akdeniz ilçesinde bir Kadın Sığınma Evi yapacak.

GİZEM EKİCİ

 

2014 yılından buyana nüfusu 100 bin geçen yerleşim bölgelerinde Kadın Sığınma Evi açılması yerel yönetimlerin zorunlu görevleri arasında yer alsa da, bu alandaki eksiklikler hala giderilmiş değil.

Mersin’de de hali hazırda halen devlet yönetiminde 2 ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 1 kadın sığınma evi Toroslar Belediyesi bünyesinde de bir kadın danışma merkezi bulunurken, kente yeni bir müjde geldi.

Mersin Limanı İşleticisi AŞ’nin (MIP), Akdeniz ilçesinde bir Kadın Sığınma Evi yapacağı duyuruldu.

 

MIP’TEN AKDENİZ’E KADIN SIĞINMA EVİ

Müjdeyi belediyenin sosyal medya hesabından duyuran Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin en büyük limanlarından olan, Mersin ekonomisine ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan ayrıca, topluma ve çevreye duyarlı fark yaratacak projeleri ile kentimize değer katan MIP şimdi de belediyemize Kadın Sığınma Evi kazandırıyor.

MIP ile belediyemiz işbirliğinde yapılacak olan Kadın Sığınma Evi ile fiziksel veya psikolojik baskıya maruz kalan tüm kadınlarımız, bu süreç içerisinde psikolojik destek alabilecekleri, yeniden hayata katılmalarını sağlayacak ve kendilerini güvende hissedecekleri bir ortama kavuşabilecekler.

Mersin Su Sporları ve Yaşam Merkezi Projesi, Viyana'dan Mersin'e Sanat Köprüsü Projesi gibi projelerde başrol oynayan, Eğitime Yüzde Yüz Destek Projesi ve Uluslararası Mersin Müzik Festivali gibi birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren MIP'ye son olarak ilçemize bu anlamlı binayı kazandıracağı için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA