SAĞLIK YÖNETİCİLERİNE KAPASİTE EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAĞLIK YÖNETİCİLERİNE KAPASİTE EĞİTİMİ


 

Mersinde sağlık yöneticilerine "Yönetim Bazlı Kurum Kapasitesi Geliştirme Eğitimi” düzenlendi.

Haber Merkezi

 

Çukurova Kalkınma Ajansının 2021 yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan "Sağlıkta Yönetim Bazlı Kurum Kapasitesi Geliştirme Eğitimi Projesi" Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Prof.Dr. Nezih Orhon tarafından verilen eğitime İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz’in yanı sıra Mersin’de bulunan sağlık kurumlarında görevli sağlık yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen ve 3 gün süren eğitim seminerinde, iş geliştirme, işbirliği, ekip kurulması, yalın yönetim ve verimlilik, yönetim ve liderlik, stratejik yönetim teknikleri, sinerjik yönetim konuları interaktif yöntemle ele alındı.

Eğitim seminerine ilişkin açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, vatandaşların sağlık alanında daha iyi hizmet almaları adına eğitim seminerleri düzenlediklerini ifade ederek "Mersin’de sağlık hizmet sunumu kalitesini daha yukarılara çıkarmak amacıyla yönetim kadrosunda bulunan arkadaşlarımıza bir dizi eğitim planladık. 3 gün süresince hocamızın da katkısıyla verimli bir çalışma oldu. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın almış olduğu hizmetin kalitesini yükseltmek. Stres yönetimi konusunda çalışanlarımızı ve idarecilerimizi bilgilendirmek bunun vatandaşlara olumlu yönde yansıması konusunda neler yapılabilir bunun altyapısını oluşturmak" dedi

Proje kapsamında yapılan eğitim semineri sonrasında katılımcılar sertifikalandırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA