AKDENİZ TARIMI MERSİN’DE MASAYA YATIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ TARIMI MERSİN’DE MASAYA YATIRILDI


 

Haber Merkezi

 

Tarım ve Orman Bakanlığınca, Mersin’de “Akdeniz Bölgesi Bilgilendirme ve İstişare Açılış Toplantısı” gerçekleştirdi.

Personel Genel Müdürlüğünce planlanan toplantıda taşra hizmet birimleri yöneticileri, idari ve mali işler şube müdürleri ile personeller katıldı.

Personel Genel Müdürü Adem Dinç açılış konuşmasında; Bölge Bilgilendirme ve İstişare toplantılarının çok önem arz ettiğine, saha da çalışan personelimizle bir araya gelinerek hep birlikte yol haritasının belirlendiğine dikkat çekti. Sahada karşılaşılan sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve sürekli istişare halinde olmak gerektiğine vurgu yaparak eğitim programının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantı süresince Personel Genel Müdürlüğünde yürütülen iş ve işlemler hakkında konu uzmanı yönetici, eğiticiler ve daire başkanları tarafından bilgilendirmeler yapılacak ve istişarelerde bulunulacak. Sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirilerek iş ve işlemlerde daha etkin ve verimli olması için bilgi-alış verişinde bulunulacak.

Akdeniz Bölgesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısına; İl Müdürleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürleri, Merkeze Doğrudan Bağlı Kurum Müdürleri ve Bağlı-İlgili Kuruluş Müdürleri bir gün, İl Müdürlükleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlükleri, Merkeze Doğrudan Bağlı Kurum Müdürlüklerinde görevli İdari ve Mali İşler Şube Müdürleri/Şefleri ve personeli 6-10 Aralık 2021 tarihlerinde beş gün süreyle toplantıya katılım sağlayacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA