GÖZLER MEÜ’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER MEÜ’DE


 

Akademik kadrosunda çok sayıda akraba, eş, dost yer alması ile sık sık gündeme gelen Mersin Üniversitesi, yeni yılın ilk ayında 36 öğretim üyesi alacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Üniversitesi’ndeki eş ve yakın akraba atama skandalları unutulmamışken, yönetimin 36 öğretim üyesi alma kararı gözleri kuruma çevirdi.

Geçen sene CHP Milletvekili Alpay Antmen’in TBMM’ye taşıdığı, üniversitede ki eş ve yakın akraba atamaları büyük tepki çekmişti.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan 20 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan son ilanda; Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim, Fen Edebiyat, İletişim, Mimarlık, Spor Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler, Turizm, Erdemli ve Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşetmecilik Yüksekokulları, Teknik Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na toplamda 36 öğretim elamanı ve personel alınacağı duyuruldu.

Tıp Fakültesine 3’ü doçent 2’si doktor öğretim üyesi ve 1’i profesör 6 akademisyen, diş hekimliğine 1 doktor öğretim üyesi, eczacılık fakültesine 2 doktor öğretim üyesi ve 1 araştırma görevlisi, Eğitim Fakültesine 2 doktor öğretim üyesi, Fen Edebiyata 2 doçent ve 3 araştırama görevlisi, İletişim Fakültesine 1 doçent, Mimarlık Fakültesine 1 profesör ve 2 araştırma görevlisi, Spor Bilimlerine 1 araştırma görevlisi, İktisadi ve İdari Bilimlere 1 araştırma görevlisi, Turizm Fakültesine 1 profesör, Mühendislik Fakültesine 1 öğretim görevlisi ve 1 araştırma görevlisi, rektörlük için 1 araştırma görevlisi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna 1 öğretim üyesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna 1 öğretim görevlisi, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’na 1 araştırma görevlisi, Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşetmecilik Yüksekokuluna 1 doçent ve Temel Tıp Bilimlerine 1 profesör olmak üzere toplamda 36 öğretim elamanı ve personel alınacağı  duyuruldu.

Duyuruda profesör ve doçent kadrosu için personel daire başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadrosu için ise ilgili fakülte dekanlıklarına şahsen veya posta ile başvurulması gerektiği, başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren (ilanın yayımlandığı tarih dahil) 15 gün olduğu bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA