“BİRÇOK TARİHİ YER RESTORE EDİLEREK HİZMETE AÇILDI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BİRÇOK TARİHİ YER RESTORE EDİLEREK HİZMETE AÇILDI”


 

Vali Su, Mersin’in turizm potansiyelinin tanıtılmasının önemine değinerek, “İlimizde, Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar birçok tarihi yer restore edilerek vatandaşlarımızın hizmetine açıldı” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’de turizmin daha da geliştirilmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla turizmcilerle buluştu.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Su, düzenlenen buluşmada, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) üyeleri ve turizmcilerle bir araya geldi. MERTİD tarafından bir otelde düzenlenen programa, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, MERTİD Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol, dernek yönetim kurulu üyeleri ile otel işletmecileri katıldı.

Vali Su, programda yaptığı konuşmada, Mersin’in tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmanın ve turizmin daha da geliştirilmesinin önemini vurgulayarak, Mersin’de Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar birçok tarihi yerin restore edilerek vatandaşların hizmetine açıldığını söyledi. Mersin’de turizm sektöründe yapılan çalışmalara değinen Su, MERTİD yönetimine ve Mersin’in ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasında emeği geçen turizmcilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin’in turizm potansiyelinin yükseltilmesi ve daha etkin tanıtımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunulan buluşmada, karşılıklı görüş ve öneriler dile getirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA