ÇOBANI TRAKTÖR ÜZERİNDE İNFAZ ETTİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOBANI TRAKTÖR ÜZERİNDE İNFAZ ETTİLER


 

Gülnar’da keçilerini ağıla kattıktan sonra köyüne dönmekte olan çoban kafasından vuruldu.

Hediye Eroğlu

Mersin’in Gülnar İlçesi Kuskan Mahallesi’nde davar evinden dönen çoban traktörün üzerinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay Gülnar’a 30 kilometre uzaklıktaki Kuskan Mahallesi’nde 21 Aralık’ta meydana geldi. Kuskan Mahallasi’nin yaklaşık 1 kilometre uzağındaki İğde mevkiinden akşam saatlerinde keçilerini otlatmaktan dönen bir çoban yol üzerinde duran bir traktörün üzerinde ayağı fren pedalına takılı vaziyette yere doğru düşmüş bir kişi olduğunu gördü. Yaptığı incelemede hareketsiz kişinin köylerindeki 28 yaşlarındaki İbrahim Sabancılar isimli genç olduğunu belirleyen çoban durumu köylülerine bildirdi. Köylülerin bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Sabancıların kafasının arkasından 3 kurşunla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının incelemesi ve otopsi işlemlerinin ardından gencin cesedi Kuskan Mahallesi’nde toprağa verildi. Ölen gencin İğde mevkiindeki davar ağılına keçilerini kattıktan sonra akşam evine traktörle dönerken kafasına 3 el ateş edildiği öğrenildi. Sabancılar’ın köydeki evli bir kadınla gönül ilişkisi olduğu ifade edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan bazı kişiler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Jandarma ekiplerinin cinayeti kim yada kimlerin işlediği ile ilgili soruşturması sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA