TOPACIK’A GÜVEN OYU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOPACIK’A GÜVEN OYU


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Terziler Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinin güven oyu verdiği Nevzat Topacık ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

Tarsus EKK Salonunda yapılan genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okunan gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edilmesi sonrası, odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem tahmini bütçesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrasıyla birlikte oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Nevzat Topacık ve ekibi üyelerinden bir hizmet dönemi için daha güven oyu aldı. Nevzat Topacık Başkanlığındaki Tarsus Terziler Odasında Muhittin Çelik, İbrahim Kan, Ramazan Gün, Cumali Güler, Selçuk Özmen, Harun Akkoca yönetim kurulu; Şengül İbar, Lütfi Çağatay Ğamğam ve Asuman Özcan denetim kurulu olarak görev aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA