LİSELİLERE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİSELİLERE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ÇAĞRISI


 

Mersin’de, Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik Yarışması 2022’ye başvurular başladı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Girişim Limanı, Mersin İl Milli Eğitim Arge Birimi ve TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu ortaklığında 2015 yılında Ali Sabancı'nın açılışında yer aldığı ve her sene düzenli olarak gerçekleştirilen "2022 Fikir Otobüsü Lise Yarışması" planlama toplantısı gerçekleştirildi.

MTSO bünyesinde faaliyete giren Atölye 1886’da gerçekleştirilen toplantıya katılım gösteren Yarışma Jüri Üyesi Üniversite Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, yarışma öncesi süreçte Girişim Limanı'nda yarışmaya başvuran gençlere özel mentorluk desteği sunulacağını ve yarışmaya yönelik bir “Girişimcilik Paneli” düzenleyeceklerini ifade etti.

Tüm lise öğrencilerinin başvurularına açık olan ödüllü “Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması”  şartnamesine ulaşmak ve başvuru yapmak için MEÜ’nün internet sitesinden başvuru yapılabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA