KADIN EMEĞİ, SANATI VE ÜRETİMİ AVM’LERDE YER BULACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN EMEĞİ, SANATI VE ÜRETİMİ AVM’LERDE YER BULACAK


 

Haber Merkezi 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin üreten kadınlara yönelik düzenlediği Üretici Kadın Buluşmaları, 2022 yılının sonuna kadar kentteki farklı AVM’lerde de açılacak. .Son günlerde yaşanan olumsuz hava koşullarının üretici buluşmalarını etkilememesi adına yapılan yeni iş birliği çerçevesinde her hafta 10 farklı üretici kadın,farklı AVM’de stant açacak.

 

İLK STANT PALM CİTY AVM’DE AÇILDI

İlki Palm City AVM’de yapılan buluşmada aynı alanda resim sergisi de açıldı. Sanat ve üretim konusunda kadınların görünür kılınmasının amaçlandığı yeni iş birliğinde sömestir tatiline yönelik etkinlikler de gerçekleştiriliyor.Bu kapsamda hafta sonları karaoke, zumba ve drama atölyesi gibibirbirinden farklı etkinlikler de çocuklarla buluşacak.

 

“KADINLARA YÖNELİK BU TÜR POZİTİF AYRIMCILIK ÇOK İYİ”

Kurulan kadın stantlarını gezen vatandaşlardan Mutlu Ayama, “Çok beğendim, çok hoşuma gitti. Ben de yapmak isterim. Gelip görmesini isterim bu konuda ilgisi, bilgisi, sevgisi olan herkesin.Yapan arkadaşların da eline, yüreğine sağlık” dedi. “Belediye Başkanımız kadınlara çok değer veriyor”

AVM’ye alışveriş yapmaya geldiğini ve tesadüfen stantları gördüğünü ifade eden Lütfiye Hakyemez ise stantlardaki ürünleri ilgiyle incelediğini belirterek, “Genç kızlarımız çok güzel şeyler yapmışlar” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA