“İTİBAR SUİKASTI YAPANLAR CEZASINI ÇEKER” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İTİBAR SUİKASTI YAPANLAR CEZASINI ÇEKER”


 

Toroslar Belediyesi ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarında çıkan iddialar ilgili konuşan Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Şikayete konu olmuş bir konu. İtibar suikastı yapanlar cezasını çeker. Bugün bize yarın size” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Toroslar Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı meclis toplantısında gerçekleştirildi. Başkan Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li Hasan Özalp Önal, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında MHP İl Başkan Yardımcısına ait olduğu iddia edilen sözlerin yanı sıra Toroslar Belediyesi ile ilgili iddiaların yer aldığını hatırlatarak cevaplandırılmasını istedi.

 

“BİRİLERİ BU HABERLERİ KULLANIYOR”

Bu konunun burada hassasiyet gösterilerek konuşulması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Zaman zaman Mersin siyasetinde bu tür gündemler oluyor. Tüm siyasetçilerle ilgili oluyor. Bu güne kadar biz Büyükşehir Meclisi’nde bunları dile getirmedik. Çünkü belli odaklar kimler olduğu aslında açık ve net. Bu odakların tetikçileri tırnak içinde söylüyorum bir basılı yayın yok, bir gazete yok. Bir haber kaynağı yok. Sosyal medyada bir içerik hazırlanıyor. Sanki gazete küpürü imiş gibi. Seri halde bir günde 1-2-3 tane sadece Toroslar Belediyesi ile ilgili sözde haber yapılıyor. Bu haberi birileri kullanıyor” dedi.

 

“BİRİ YURT DIŞI KAYNAKLI İKİ KAYNAK VAR”

Bununla ilgili 2 tane kaynak bulunduğunu ifade eden Yılmaz, “Bir tanesi profesyonel yurt dışı kaynaklı. Çözülemeyen bir kaynak. Fake hesapla yapılmış bir kaynak. İkincisi de kentimizde sözde gazeteci olarak kabul edilmeyen belli bir odağın tetikçisi olarak kabul edilen bir kişi. Biz siyaseti belli seviyede tutmaya çalışıyoruz. Oradan buradan abuk sabuk her duyduğumuzu herkesle ilgili her gördüğümü herkese anlatırsak siyaset yapamayız. Siyasette seviyeyi tutturamayız” şeklinde konuştu.

 

“BU SÜREÇ BİZİ GÜÇLENDİRMİŞTİR”

Bunun şikayete konu olduğunu anlatan Yılmaz şunları söyledi: “Hiç kimse tutupta Ahmet’in Mehmet’in Hasan’ın kurumsal bir yapının sabah akşam, 5 gün içinde 7 defa sözde haber yapıp sözde itibar suikastı yapamaz. Bu bir suçtur. Bu kişiler bunun cezası çekecekler. Bugün bize yarın size. Bizimde siyaseti belli seviyede tutup duruşumuzu belli seviyede belirleyip ona göre ilerlememiz gerekir. Bu süreç bizi daha da güçlendirmiştir. Çünkü kent kamuoyu Mersin kamuoyu bu konuyu dikkate almadı. Bu konuyu satın almadı. Değişik partilerden başkanlarımız meclis üyelerimiz, bu konuda hassasiyet gösteren siyasette etiğe hassasiyet gösteren arkadaşlarımız hatta rakiplerimiz destek mesajları bildirdiler. Bürokrasi arayıp destek mesajı bildirdi. Buda bizi daha çok güçlendirdi. Toroslar Belediye daha güçlü bir belediye, Biz başarılı bir belediyeyiz. Kimsenin yapmadığı kadar iş yapan belediyeyiz. Çalışmaya devam edeceğiz.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA