AKDENİZ’DE DEV KOKAİN OPERASYONU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE DEV KOKAİN OPERASYONU!


 

Girine açıklarında Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün de desteğiyle gerçekleştirilen operasyon ile 528 kilogram kokain ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gine açıklarında, Gine ve İspanya kolluk kuvvetleri tarafından yapılan bilgi paylaşımı sonucunda, Türk bayraklı bir balıkçı teknesine düzenlenen operasyonda, toplam 528 kilogram kokain ele geçirildiğini duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız koordinesinde; İstihbarat Başkanlığı, Hatay Emniyet Müdürlüğü, Mersin Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda, uluslararası uyuşturucu madde ticaretine yönelik elde edilen bilgiler İspanya makamlarıyla paylaşılmış, 6 Şubat 2022 tarihinde İspanya ve Gine kolluk kuvvetleri tarafından Gine açıklarında Türk bayraklı bir balıkçı teknesinde yapılan aramada, 528 kilogram kokain ele geçirilmiştir. Olayla ilgili teknedeki 5 şüphelinin yanı sıra ülkemizde uluslararası uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen ve aralarında organizasyon elebaşının da bulunduğu 5 şüpheli daha yakalanmış, operasyon kapsamında toplam 10 şüpheli gözaltına alınmıştır. Şüpheliler hakkında adli işlemler devam etmektedir.” (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA