TRAFİKTE KURALLARA UYALIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRAFİKTE KURALLARA UYALIM


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde vatandaşları trafik güveliği konularında bilgilendirerek broşür dağıttı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri

Yenişehir ilçesi GMK Bulvarı eski Adese önünde trafik uygulaması yaptı.

Uygulamada, emniyet kemeri, kask güvenliği, kış lastiği, yaya önceliği, hız kuralları ve cep telefonu kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Trafikte sürücü, yaya ve yolcuların güvenli bir trafik ortamında bulunmalarının can ve mal kayıplarının önlenmesinin önemine dikkat çekilen bilgilendirmede sürücüler trafik levhaları ve yer işaretlerine uymaları, takip mesafelerini korumaları, yaya geçitlerinde yayalara öncelik vermeleri, seyir halinde cep telefonu kullanmamaları, hızdan kaçınmaları, alkollü olarak araç kullanmamaları ve mutlak surette emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıldı.

Yayalardan özellikle trafik ışıkları ve yaya geçitlerinin bulunduğu yerlerden karşıdan karşıya geçmeleri istenirken yolcu konumunda bulunan vatandaşlardan ise araç içerisinde sürücülerin dikkatini dağıtacak davranışlardan kaçınmaları ve emniyet kemerlerini de mutlak surette takmalarını hatırlatıldı. Ayrıca vatandaşlara uyulması gereken kuralların yazılı olduğu broşür dağıtıldı. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA