YENİŞEHİR’DE İÇKİLİ ALANLAR BELİRLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE İÇKİLİ ALANLAR BELİRLENDİ


 

Yenişehir Belediye Meclisi’nde ilçe emniyet müdürlüğünün sakınca bulunmadığı yönünde verdiği görüş doğrultusunda 3 bölge içkili yerler krokisine dahil edildi.

Hediye Eroğlu

 

Yenişehir Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı olağan toplantısının birinci oturumu Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çeşitli gündem maddelerinin yanı sıra 3 bölgenin içkili alanlar krokisine dahil edilmesi kabul edilirken 1 yer kabul edilmedi. İnönü Mahallesi 4. Caddeden başlayan 1402 Sokağa (Kushimato) kadar olan 1405 sokağın sağlı sollu, Aynı Mahallenin 1404 Sokağın Adnan Menderes Bulvarı ile 1405 Sokak arasında kalan kısmının sağlı sollu olmak üzere ve Palmiye Mahallesi 1211 sokağın sağlı sollu olmak üzere Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün içkili yerler krokisine dahil edilmesinin genel güvenlik ve asayiş bakımından sakınca bulunmadığı yönünde görüş bildirmesi üzerine komisyonlarca kabul edilen teklif mecliste de oy çokluğu ile kabul edildi.

Emniyetin asayiş ve genel güvenlik nedeniyle olumsuz görüş bildirmesi nedeniyle komisyonlarında uygun görmediği Menteş Mahallesi H. Okan Merzeci Bulvarı ile İstemihan Talay Caddesi arasında kalan Nevit Kodallı Caddesi sağlı sollu olarak mecliste de uygun görülmeyerek reddedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA