KARLI DAĞLARI AŞTI MELTEM’E AKÜLÜ ARACINI ULAŞTIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARLI DAĞLARI AŞTI MELTEM’E AKÜLÜ ARACINI ULAŞTIRDI


 

Mersin’de hayırseverlerin desteği ile temin ettiği akülü araçları engellilere ulaştıran Halil Öz bu defa karlı dağları aşarak Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’ndeki Meltem Yazlık’ın yüzünü güldürdü.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan Halil Öz, hayırseverlerin desteği ile yürüme engellilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Öz, bu defa Mersin’e 250 kilometre uzaklıktaki Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’ndeki doğuştan yürüyemeyen 26 yaşındaki Gülay Meltem Yazlık’ın yüzünü güldürdü.

Öz, yol arkadaşı Murat Sarıkaya ile Mersin’e 250 kilometre uzaklıktaki Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’nde  yaşayan Yazlık ailesine misafir oldu. Öz, arkadaşı ile birlikte birkaç defa akülü araba için mesaj  atan aileye sürpriz yaptı. Mehmet Ali ve Güler Yazlık çiftinin 3 çocuklarından  biri olan 26 yaşındaki doğuştan yürüyemeyen Gülay Meltem’i kucağına alan Öz, akülü aracın olduğu otomobile götürdü. Akülü aracı gören Gülay Meltem ve ailesi heyecandan ne yapacaklarını şaşırdı.

Yazlık ailesinin kendilerinden doğuştan yürüyemeyen kızları için akülü araç istediğini ifade eden Öz, “Bizde hayırseverlerimizin desteği ile temin ettik. Kendilerini ziyaret ederek sürpriz yapalım dedik. Ailenin aracı getirdiğimizden haberi yoktu. Annesi Meltem’in evde sıkıldığını, komşularına gidemediği söylüyordu. Arabaya götürdüm. Akülü aracı görünce çok heyecanlandı. Telefonla vakit geçiriyordum. Şimdi köyde gezerim artık diyerek mutluluğunu bizimle paylaştı. Anne dua ediyor baba ne diyeceğini bilemiyordu” dedi.

Bu aracı kendilerine sürekli destek olanVergi Kurt adına hediye ettiklerini anlatan Öz, “Akülü araba alımında katkı sağlayan Murat Kumral , Metin Kurt, Mehmet Reşit Şancı, Gökhan Iğdır ve Halime Olgun Gezer ile her zaman destek olan Murat Sarıkaya’ya teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA