KİM BU MASKELİ GENÇLER? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİM BU MASKELİ GENÇLER?


 

Halk yararına gerçekleri yazmakla yükümlü gazetemiz, bugün demokrasiye yakışmayacak bir olaya şahit oldu. Gazetemiz önüne gelen kimliği belirsiz bir grup genç “Yalan haber yapmayın artık” sloganları atarak, “Bu daha başlangıç” tehditleri savurdu.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de 35 yıldan buyana günlük siyasi gazete olarak yayın hayatı sürdüren Mersin Haberci Gazetesi, kimliği belirsiz kişilerce baskı ve tehdide maruz kaldı.

Öğlen saatlerinde gazete önüne gelen bir grup genç, Yalan haber yapmayın artık” sloganları atarak, “Bu daha başlangıç” tehditleri savurdu. Gazete yetkililerinin “Kimsiniz? Hangi haberi protesto ediyorsunuz” sorularına, “Halkız, bütün haberlerinizi” yanıtı veren maskeli ve kapüşonlu gençler, “Bu daha başlangıç” tehditleri savurdu.

Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici, gruba tepki göstererek, özgür, bağımsız ve tarafsız yayıncılık yapan yayın kuruluşuna yönelik tehditlere sert tepki gösterdi. Amaçlarının halk yararına gerçekleri yazmak olduğunu ve bu yönde çaba sarf ettiklerini söyleyen Ekici, gençlere maskelerini indirerek, konuşma çağrısı yaptı. Ancak grup bu talebi kabul etmeyerek, slogan atarak gazete binasının önünden uzaklaştı.

Gazetemize yapılan bu protesto girişimini ve yönlendiricilerini kınıyor, kamuoyunu özgür ve tarafsız gazetecilik için desteğe, yetkilileri ise bu kişi ve grubu tespit ederek, tehditlere karşı gereğini yapmaya davet ediyoruz.

 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA