“RANT HABERLERİNDEN RAHATSIZ OLANLARIN YÖNLENDİRMESİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“RANT HABERLERİNDEN RAHATSIZ OLANLARIN YÖNLENDİRMESİ”


 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gazetemizi ziyaret ederek halk yararına gerçekleri yazmakla yükümlü olan Haberci Gazetemize yönelik tehdidin iğrenç bir olay olduğunu belirtti. Gültak, “Rant haberlerinden rahatsız olanların yönlendirmesi” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin’de 35 yıldır günlük siyasi gazete olarak yayın hayatı sürdüren Mersin Haberci Gazetesi’ne yönelik baskı ve tehdit sonrası gazetemizi ziyaret ederek Genel Koordinatörümüz Yüksel Ekici’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

GAZETECİYE NEDEN BÖYLE YAZDIN DEMEK DEMOKRATİK DEĞİL

Haberci Gazetesi’nin olmayan bir şeyi yazmadığını ifade eden Gültak, “Ben sizin yazılarınızı zaman zaman okuyorum. Siz olmayanı yazmıyorsunuz. Maalesef kendini gazeteci zanneden bazı arkadaşlar var Mersin’de bizim yapmadığımız şeyleri yazıyor. Algı yaratıyorlar. Onlara siz niye böyle yaptınız? Niye böyle yazdınız hadi birkaç genç toplayalım protesto edelim demek doğru ve hoş şeyler değil. Bunlar demokratik şeyler de değil” dedi. 

 

“MERSİN’İN HUZURUNU BOZACAKLARA İZİN VERMEM”

Vatandaşın kimin ne yaptığı çok iyi bildiğini anlatan Gültak, “Bu iğrence bir olay. Böyle bir olay benim aleyhime yazan bir gazeteye de yapılsa onun yanına da giderim. Yanında dururum. Mersin’in huzurunu kaçıracak canını sıkacak şeylere kesinlikle izin vermem. Biz bütün basın camiasının yanındayız. Hoşumuza gider gitmez sorun değil ama basın her zaman demokrasinin olmazsa olmaz ayaklarından bir tanesidir. Bunun susturulması bunun konuşturulmaması demokratik bir davranış olmamış. Doğru olmamış. Umarım bir daha tekrar etmez. 3-5 cahilin yaptığı bir iş diye düşünüyoruz. Tekrar ederse farklı farklı devletimizin imkanları var.” şeklinde konuştu.

 

“RANT HABERLERİNDEN RAHATSIZ OLANLARIN YÖNLENDİRMESİ”

Haberci Gazetesi Genel Koordinatörü Yüksel Ekici ise “Haberi beğenmiyorsan dava açabilirsin. Eleştiriler hoş karşılanmalı. Böyle tehditler olursa basın sesini çıkaramaz. Eleştiriler doğal karşılanmalı. Bunları bir yönlendirenlerin olduğu kesin. Haberi protesto etmek doğal olabilir. Ama sokaktaki vatandaşın bunu yapması mümkün değil. Yaptığımız haberler ortada. Ranta yönelik eleştiriler var haberlerimizde siyaset bile yok. Kim rahatsız oldu ise onların yönlendirmesi. Her kesim bize destek verdi. Her vatandaş gibi bizde şehrimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA