“FAİLLER ADALETE TESLİM EDİLMELİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“FAİLLER ADALETE TESLİM EDİLMELİ”


 

Gazetemize yönelik bir grup CHP’li gencin iki gün arayla gerçekleştirdiği basın özgürlüğünü tehdit eder nitelikteki saldırılarına meslek örgütlerimizden kınama tepkisi gelmeye devam ediyor. Son olarak Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), de saldırganların bir an önce yakalanıp, adalete teslim edilmesi istendi.

HEDİYE EROĞLU

 

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), Mersin Haberci Gazetesi'ne yapılan çirkin saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Adıyaman Temsilcisi İbrahim Aslan'a ait olan Mersin Haberci Gazetesi'ne yapılan çirkin saldırının ardında bir siyasi parti mensuplarının oluşunun ayrıca çok üzücü olduğunu belirterek "Medya, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bu tip saldırıların gazeteci arkadaşlarımızı asla yıldıramayacağı, korkutamayacağı unutulmamalıdır. Bu çirkin saldırıyı kınarken, saldırganların bir an önce yakalanıp, adalete teslim edilmelerini talep ediyoruz" dedi.

 

TUNCAY ÖZKAN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU

CHP mensubu gençler tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'i arayan CHP'nin Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, "Geçmiş olsun. CHP'ye mensup kişilerin yaptıkları bu saldırıyı asla tasvip etmiyoruz. Onlarla ilgili hemen disiplin süreci başlatıyoruz, gerekeni yapacağız" dedi.

Tuncay Özkan, Mersin Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aslan'ı da arayarak "Geçmiş olsun" diyeceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA