GENÇLER SALDIRILARI CHP’YE MAL EDEREK SAVUNDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇLER SALDIRILARI CHP’YE MAL EDEREK SAVUNDU!


 

Gazetemiz Haberci’ye Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptığımız haberler nedeniyle iki gün arayla düzenlenen saldırının arkasından çıkan isim olan CHP Gençliğinin Başkanı Alkım Sümer, “Evet biz yaptık” diyerek, barbarca eylemlerini, demokratik haklarını kullanmak olarak savundu.

HEDİYE EROĞLU

 

Gazetemize saldırılar ile ilgili CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’den akıllara durgunluk veren savunma geldi!

Arsızlığın, utanmazlığın, pervasızlığın ilanı niteliğindeki savunma adeta, hak, hukuk, adalet diye bağırarak yapılan barbarlığın delili oldu.

 

“DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANMAK İSTEDİK”

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer eylemi sahiplenerek sosyal medya hesabından ‘Evet Biziz’ başlıklı bir açıklama yaptı. Sümer yaptığı açıklamada gazete yönetimin 'yalan ve iftira haberciliği' yaptığını iddia ederek "En basit slogan eylemini saldırı, gazete basma, tehdit olarak gösteren ve bu algılardan beslenerek demokratik hakkını kullananları tehdit edenlere, ortam yaratan, prim veren bu zihniyete bugün daha güçlü daha net bir şekilde tepki vermek ve yine demokratik hakkımızı kullanmak istedik" ifadesini kullandı

Mensubu oldukları CHP’yi kara bir lekenin altında bırakanlar, yaptıkları son paylaşımla suçu adeta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu 98 yıllık partiye mal ettiler.

Geçmişte ilçe kongrelerinde, sendika seçimlerinde hatta Büyükşehir Belediye Meclisinde dahi saldırgan bir tutum sergileyen CHP gençliği bu tavrı ile tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA