“BİZİ SUSTURMAK İSTİYORLAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BİZİ SUSTURMAK İSTİYORLAR”


 

CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin Entegre Atık İhalesine yönelik yolsuzluk iddialarına ilişkin haberlere gazetemize saldırılarla cevap verilirken, gazetemiz sahibi İbrahim Aslan “Haberimizin arkasındayız bizi susturmak istiyorlar” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Entegre Atık İhalesinde gerekli şartlar 5 yıldır gecikmeli olarak yerine getirilmezken, kanun gereği fesih olması gereken ihalenin halen sürmesinin milyarlarca liralık vurguna neden olduğu iddia edildi.

İhaleye ilişkin usulsüzlük ve yolsuzluk iddiaları belgelerle gazetemizin 13 Şubat günü yayınlanan sayısında “Milyarlık vurguna göz mü yumuluyor?” başlığıyla yayınlandı. Belediye söz konusu habere ilişkin resmi yollardan cevap verip açıklama yapmazken, her hangi bir karşı şikayet veya benzeri bir yasal yola da başvurmadı. 

 

PARTİDEN DE BELEDİYEDEN RESMİ AÇIKLAMA YOK

Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yakın ekibinde yer alan ve sık sık şovenist paylaşım ve eylemleri ile tanınan Gençlik Kollar örgütü durumdan vazife çıkartarak, iki gün arayla gazetemize iki defa saldırı girişiminde bulundu.

Haberin yayınlandığı gün olan 13 Şubat’ta maskeli, kapüşonlu yüzleri görünmeyecek şekilde kimliklerini saklayan 5 kişilik ortalama 20’li yaşlardaki gençler sloganlar atıp tehditler savurdu.

Bu eyleme karşı harekete geçmeyen parti aksine olayı bir adım daha ileri taşıdı. Bu defa bizzat gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ile Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı Alkım Sümer öncülüğündeki 100 kişilik gurup Haberci gazetesi  binasına yine saldırı girişiminde bulundu.

Söz konusu olayla ilgili hukuki süreç başlatılırken parti organlarından ve belediyeden hala resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak bazı basın yayın organlarına konuşan belediye yetkilileri, haberimizde bahse konu olan yolsuzluk iddialarını gerçeği yansıtmadığını savundu. 

 

HABERİN DEVAMI GELECEK

Konu ile ilgili gazetemizin sahibi İbrahim Aslan bir açıklama yaparak, olayı kınadı.

Milyarlık vurguna ilişkin kanıtlarının, belgelerinin olduğunu belirten Aslan  “Bizi susturmak istiyorlar, Haberimizin arkasındayız” şeklinde konuştu.

Aradan geçen 3 gün içinde tekzip, yanıt, yalanlama gibi bir durumla karşılaşmadıklarını da belirten Aslan, haberde "milyarlık vurguna" ilişkin her şeyi tüm detaylarıyla verdiklerini, kanıtlarının ortada olduğunu, bunu belediyenin de bildiğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA