GÜLNAR CHP’DE DEPREM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR CHP’DE DEPREM


 

6 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi CHP Gülnar’da deprem gibi bir istifa yaşandı. Ahmet Barut’un istifasının ardından yaklaşık 4 ay önce ilçe başkanlığına atanan Ümran Yaldız da görevinden istifa etti.

Hediye Eroğlu

CHP Mersin il örgütü içerisindeki kavga bitmek bilmiyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İl Başkanı Adil Aktay’ın parti organlarını dizayn ettiği iddiaları sık sık dile getirilir ve parti kongrelerinde bunun göstergesi gelişmeler yaşanırken son olarak Gülnar’da karıştı.

 

GÜLNAR CHP YAKLAŞIK İKİ YILDIR KARIŞIK

Gülnar CHP’de istifa depremi yaşandı. Ahmet Barut’un CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Gökulu ile yaşadığı sorun nedeniyle istifasının ardından 1,5 yıl  önce bu göreve atanan Ümran Yaldız görevinden istifa etti. Mesaj yoluyla istifa ettiğini doğrulayan Yaldız istifa gerekçesi ile ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi. Yaldız’ın istifasının ardından yerine 6 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongreye kadar il yönetimi tarafından Durna Kandemir atandı.

 

İL YÖNETİMİ ADAY OLMASINI İSTEMEMİŞ

Yaldız’ın 6 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede aday olmak istediği, aday olmasını istemeyen il yönetiminin ise İsmet Sabah adına çekilmesini istediği, bunun üzerine Yaldız’ın istifa ettiği iddia edildi.

6 Mart’a kadar CHP Gülnar ilçe Başkanlığına atanan Durna Kandemir ise Ümran Yaldız’ın istifa  gerekçesi ile ilgili bilgisinin olmadığını ve bununla ilgili bir yorum yapamayacağını söyledi.

Kandemir, “Ben il delegesiyim. Konya’da çocuklarımın yanında idim. Böyle bir ihtiyaç hasıl olmuş. 6 Mart’a kadar beni atadılar. Bana tebliğ edildi. Gülnar’a geldim” dedi.

Öte yandan Kandemir, 6 Mart’ta yapılacak olağanüstü kongrede Mesut Bakır ve İsmet Sabah aday olduğunu kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA