SALDIRGANLAR İÇİN GERİYE DÖNÜK EVRAK MI HAZIRLANDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SALDIRGANLAR İÇİN GERİYE DÖNÜK EVRAK MI HAZIRLANDI?


 

Mersin’de gazetemiz Haberci’de yayınlanan eleştirel haberlere tahammül edemeyerek iki gün arayla saldırı düzenleyen CHP’li gruptan Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan bazılarının söz konusu günlerde geriye dönük evrak düzenlenerek izinli sayıldıkları iddia edildi!

HEDİYE EROĞLU

 

Büyükşehir Belediyesi'ndeki bir ihalede yolsuzluk olduğu iddiasını manşetine taşıyan Mersin Haberci gazetesinin binasına CHP Gençlik Kolları üyeleri tarafından iki gün arayla saldırı düzenlendi.

Önceki gün yapılan saldırılarda 100 kişilik gruba öncülük ettiği görülen aralarında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ile CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’in bulunduğu bir grup tehditvari söylemleri ile gazeteye boya, yumurta, kalem atarak sözde protesto gerçekleştirdiler.

 

VAHİM İDDİA!

Ancak birçoğu kamuoyunda tanınan eylemci grubun içerisindeki bazı isimlerin Büyükşehir Belediyesi çalışanı olmasına rağmen mesai saatleri içerisinde eylemde olmaları sorulara neden olmuştu. Bu konuyla ilgili ortaya vahim bir iddia atıldı.

Özellikle CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ile CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer başta olmak üzere belediye çalışanları ile ilgili eyleme katıldıkları gün geriye dönük evrak düzenlenerek izinli sayıldıkları iddia edildi!

 

İLÇELERDEN GNEÇ Mİ TOPLANDI?

Öte yandan sözde eylemin ses getirmesi için katılım sayısını yüksek tutmayı hedefleyen parti yöneticilerinin ilçelerden partiye üye genç topladığı da iddialar arasında yer aldı. Özellikle 5/6 kişilik bir grubun Erdemli Koordinasyon Müdürlüğünden çağrıldığı öne sürüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA