BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZETEMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZETEMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


 

Hediye Eroğlu

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, CHP’li bir grup tarafından gerçekleştirilen yumurtalı ve boyalı saldığı sonrası gazetemize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Güverçile ve AKP Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ile gazetemize gelerek Genel Koordinatörümüz Yüksel Ekici ile görüştü ve olaydan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

Başkan Atsız Afşın Yılmaz, kamuoyunun haber alması ve bilgiye ulaşmasında fedakârca çalışan basın mensuplarına yapılan saldırının demokrasiye yapılmış sayıldığını kaydetti.

Mesleğini icra ettiği sırada saldırıya uğrayan gazetecilerin yaşadığı bu çirkin saldırının asla kabul edilebilecek bir yanının olmadığını ifade eden Yılmaz, “Unutulmamalıdır ki basın, toplumun vicdanıdır.  Haberci Gazetesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Basın meslek ve onuruna yakışmayan bu saldırıyı kınıyor, saldırganların adalet önünde cezasız kalmayacağına inanıyorum”dedi.

İlçe başkanları Doğan, Güverçile ve Genç’te gazetecilere yönelik saldırıların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak basına yönelik  şiddetin karşısında olduklarını kaydettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA