MERSİN HABERCİ’SİNE SAHİP ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN HABERCİ’SİNE SAHİP ÇIKTI


 

CHP Gençlik Kolları il Başkanı Alkım Sümer ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz öncülüğünde gazetemize yapılan saldırı sonrası bütün kesimler gazetemizi ziyaret ederek basın özgürlüğüne sahip çıktı.

Hediye Eroğlu

Mersin’de gazetemiz Haberci’ye CHP Gençlik Kolları il Başkanı Alkım Sümer ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz öncülüğünde yapılan saldırılara her kesimin tepkisi sürüyor.  Yaşanan menfur olay sonrası gazetemiz siyasi parti, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların ziyaretçi akınına uğruyor. Gazetemizin sahibi İbrahim Aslan ve Genel Koordinatörümüz Yüksel Ekici’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan ziyaretçiler yapılan saldırıya asla tasvip etmediklerini dile getirdi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Başkanı Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulunarak saldıra tepki gösterirken Mersin Sağlık Emekçileri Sendikası yöneticileri ve Emek Partisi yöneticileri de saldırıyı lanetledi.

ÇEVRECİLERDEN SALDIRIYA TEPKİ

Mersin’de yaptığı çevre eylemleri ile tanınan Mersin Çevre ve Doğa Derneği (MERÇED) yönetim kurulu üyeleri Başkan Sabahat Aslan ve 2. Başkan Avukat Semra Kabasakal ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Aslan ve Kabasakal, saldırı asla tasvip etmediklerini belirterek saldırganları kınadı.

Mersin Nükleer Karşıtı Dönem Sözcüsü Uğur Tulay da gazetemiz genel koordinatörü Yüksel Ekici’yi ziyaret etti. Tulay, “Yapılanların tasvip edilecek tarafı yok. Yapılanlarla ilgili süreç devam ediyor. Sonucu doğru şekilde tecelli edecektir. Kimsenin bu olaylara muhatap olmasını istemiyoruz. Haberci Gazetesi’ne geçmiş olsun diyoruz. Yakinen takip ettiğimiz yerel medyanın bu tür olaylara muhatap olması son derece üzüntü verici. Bir daha böyle olayların olmamasını diliyorum”dedi.

HERKESİMDEN ZİYARET

Mersin Sol Parti Yöneticisi Kemal Dama ve Abbas Koluaçık ile Yenilik Partisi Teşkilat İl Başkanı Gökhan Kaçar, başkan vekili İbrahim Kurucudal, Tarsus İlçe Başkanı Orhan Etyemez, Kadın Kolları Başkanı İstem Öztürk, İl Sekreteri Zahide Aydoğan, AK Parti İl ve Akdeniz ve Yenişehir ilçe Kadın Kolları yöneticileri, Hüda Par Mersin İl Teşkilat Başkanı İzzet Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Habib Armağan ve il yönetim kurulu üyesi Ayhan İnan, AK Parti Mersin Teşkilat Başkanı Adem Aldemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Kök, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Abacı ve ilçe tanıtım ve medya başkanları, Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, İl Sekreteri Cesur Yılmaz, Aydınlık Gazetesi Temsilcisi Fırat Arkalı, Ulusal Kanal Mersin Temsilcisi Cenk Özdemir, Deva Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve il gençlik kolları başkan yardımcısı İsmail Özmen, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Lokman Öcal, Mezitli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Gümüştaş, Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ekrem Boya gazetemize ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek saldırıya tepki gösterdi.

Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu da gazetemiz sahibi İbrahim Aslan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA