HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜ!


 

Gazetemize yönelik saldırılara karşı CHP sessizliğini korurken, failler Başkan Vahap Seçer ile paylaştıkları pozlarla göz dağı verirken, troller bizleri hedef göstererek saldırıları meşrulaştırmaya çalışıyor. Ancak tüm bunlara rağmen Haberci Gazetesi susmadı ve susmayacak!

HEDİYE EROĞLU

 

Gazetemiz Haberci’ye yayınladığı haberlerden dolayı CHP Gençlik Kollarınca gerçekleştirilen saldırılar sonrası parti sessiz kalmaya devam ediyor! Emniyetin ifadesine başvurduğu 18 kişiden 16’sı Büyükşehir Belediye çalışanı çıkarken, saldırıyı gerçekleştirilenler Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir araya gelip, fotoğraflar paylaşarak gövde gösterisi yapmaktan geri durmuyor.

Öte yandan troller üzerinden paylaşılan yazılarla gazetemize yönelik karalama kampanyası başlatan Büyükşehir Belediyesi çalışanları, bizleri hedef göstererek saldırıları meşrulaştırmaya çalışarak, ‘hem suçlu hem güçlü’ dedirtiyorlar.

 

TABAN VE GENEL MERKEZ TEPKİLİ

Olay nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İl Başkanı Adil Aktay’ın gerek taban da gerekse ede genel merkez nezninde maruz kaldığı baskı, tepki ve eleştirinin parti içinde büyük gerilim yarattığı bilinirken, sorumluların cezalandırılmasına ilişkin süreç ise belirsizliğini koruyor. 

Bu durum “Fırtına öncesi sessizliği mi?” sorumlarına neden olurken sorumluların önümüzdeki günlerde görevden alınması ve parti içinde büyük değişimlerin yaşanmasının saklandığı kulislerde öne çıkan bilgiler arasında.

 

HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜ!

Öte yandan gazetemize yönelik saldırıyı organize edenlerden biri olan ve bunu saklamayarak alenen provokasyonlarına devam eden Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz başta olmak üzere saldırının failleri kentte devam eden faaliyetleri ile gözdağı vermeyi sürdürüyor.

Son olarak Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol maçında tribünlere önderlik eden Kırılmaz ve ekibi, karşılaşmayı izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e tezahüratı ile salonu inletti. Seçer’in de gülümseyerek teşekkür edip gençleri selamladığı görüldü.

İzzet Kırılmaz, Başkan Seçer ile samimi ve yakın ilişkisini ile Pazar günü paylaştığı fotoğraf ile gözler önüne serdi. Saldırıyı kınamayan ve konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Seçer’in bu karedeki varlığı Kırılmaz’a destek olarak yorumlandı.

Fotoğrafta CHP Belediye Meclis üyesi Hasan Özalp Önal ile CHP Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çakır de yer alırken, Kırılmaz’ın Vahap Seçer ile yan yana fotoğraf paylaşarak gövde gösterisi yapması tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA