AKKUYU’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ


 

Haber Merkezi

 

Türkiye’nin ilk nükleer santrali olan Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışan işçilerin maaşlarının eksik yatmasın tepki göstererek iş bıraktığı öğrenildi.

Patronların Ensesindeyiz’e (PE) konu hakkında açıklama yapan ve Sayın İnşaat bünyesinde çalışan bir işçi, 3 aydır maaşlarının yatırılmadığını, bugün ellerine geçen paranın ise kişi başı 2 bin-3 bin TL eksik yatırıldığını belirtti. Bu durumun ardından ana ofise gittiklerini ifade eden işçi, “Bize oradan yapılan açıklamada  ‘Formenlerin toplandığı sahaya gidin. Herkesi teker teker çağırıp açıklama yapacağım’ denildi. Bizim de talep ettiklerimiz arasında maaş bordroları, zamların yapılmalı, eksikliklerin giderilmesi var. Dedikleri şu, ‘Herkesi tek tek çağıracağım, size farklı farklı zam yapacağım. Yani bana yüzde 30 yapacak, diğer arkadaşa yüzde 20’lik bir zam uygulaması olacak. Ortada bir ayrımcılık var. Yapacakları açıklama nasıl olur, bilmiyorum” ifadelerini kullandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA