TARSUS EMNİYETİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS EMNİYETİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR


 

Haber Merkezi

 

Tarsus’ta ilçe emniyet müdürlüğünün çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tarsus genelinde yapılan operasyonlar, denetlemeler ve uygulamalar sonucunda; Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, KOM Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği tarafından ev, işyeri ve araç olmak üzere toplamda 41 operasyon yapılarak 74 şahıs gözaltına alındı.

Yapılan operasyonlarda ve şehir içinde yapılan denetim ve kontrollerde 11 tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca, 313 fişek, 7 kesici alet, 544,97 gr uyuşturucu madde, 212 uyuşturucu hap, 4 hassas terazi, 13 bin 900 TL sahte para, 600 litre kaçak akaryakıt, 9,5 litre kaçak alkol, 8 çalıntı motosiklet, 8 şasi ve motor numarası kazınmış motosiklet ele geçirildi. Ayrıca 28 bin 64 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Çeşitli suçlardan aranması olan toplamda 63 şahıs yakalanırken, 42 şahıs tutuklandı. İlçedeki 5 bin 476 araç kontrol edildi ve 870 araca 884.600 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca 64 araç trafikten men edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA