ZAMLAR MİNİBÜSÇÜLERE KONTAK KAPATTIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZAMLAR MİNİBÜSÇÜLERE KONTAK KAPATTIRDI


 

Akaryakıt zamları nedeniyle girdi maliyetlerini karşılayamaması sonucu minibüsçü esnafının kontak kapattığını söyleyen Başkan Hacı Veli Çelik, yerel idarelerin haksız rekabet ortamı yaratarak ulaşım sektöründeki esnafların küçülmesine ortak olduğunu dile getirdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde yapılan ve iki başkan adayının yarıştığı genel kurul toplantısında hizmet bayrağını devralan göreve seçilen Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Veli Çelik, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birlik Yönetim kurulu üyesi ve Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi ve Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz,  Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş’inde eşlik ettiği ziyarette Başkan Hacı Veli Çelik, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve yönetim kurulunu kutlayarak hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Dinçer, “Bu bir hizmet ve bayrak yarışı. Esnafın gönlünde kim yer ederse esnafımız onu göreve getirir. Ben sizlerin devraldığınız bu hizmet bayrağını en üst seviyeye taşıma konusunda gereken azim ve gayreti göstereceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

 

“HİZMET AMAÇLI BU YOLA ÇIKTIK”

Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Veli Çelik, Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çelik, “Sayın başkanım öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler ekip arkadaşlarımızla esnaf sanatkarlarımıza hizmet amaçlı bu yola çıktık. Bu bağlamda üst kuruluşumuz olan Esnaf Odalar Birliğimizle birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket edeceğiz. Sizlerin desteğini yanımızda görmek bizlere daha çok çalışma azmi yükleyecektir. Esnafımızın sorun ve beklentilere çözüm üretme konusunda gösterdiğiniz hassasiyeti taktir ediyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

 

MİNİBÜSÇÜ ESNAFI AKARYAKIT ZAMLARI NEDENİYLE ZORDA

Başkan Çelik konuşmasının devamında ulaşım sektöründeki minibüsçü esnafının ardı arkası kesilmeyen akaryakıt zamları nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirterek, minibüsçü esnafının girdi maliyetlerini karşılayamaması sonucu kontak kapattığının altını çizdi. Pandemi döneminin zararlarını daha atlatamamışken bölgesel istikrarsızlık nedeni ile hemen hemen her gün akaryakıtta pompaya gelen zamların takip bile edilemez hale geldiğini söyleyen Hacı Veli Çelik, yerel idarelerin haksız rekabet ortamı yaratarak ulaşım sektöründeki esnafların küçülmesine ortak olduğu dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA