YAĞ KUYRUĞUNU DA GÖRDÜK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAĞ KUYRUĞUNU DA GÖRDÜK!


 

Ayçiçek yağında stokların tükenmesi ve fiyatların daha da artması riskine karşı vatandaş, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de marketlere akın etti.

HEDİYE EROĞLU

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle, ay çekirdeği ithalatında oluşacak aksaklığın yağ fiyatlarını arttırma endişesi vatandaşı marketlere akın ettirdi. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de gerek teminde sıkıntı yaşamamak gerekse de zamlı yağ almak istemeyen vatandaşlar marketler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haftasonu sabahın erken saatlerinde marketlere akın eden yurttaşlar saatlerce süren bekleyişe imza attı. Bazı marketler stoklarında kalmadığı gerekçesiyle raflarını boş tutarken, vatandaş ‘fırsatçılığa’ isyan etti.

Mersin’de bazı marketlerde yağ stoklandığı iddia edilirken, sosyal medyadan söz konusu işletmelere tepki yağdı.

Mersin’de özellikle geçtiğimiz günlerde kentteki ilk şubesini merkez Yenişehir ilçesi Muğdat Camii altında hizmete açan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin toptan ve perakende satışının yapılacağı Koopgross mağazasına ilgi büyük oldu. Buradan 5 litre ayçiçek yağını 92 TL’ye almak için insanların oluşturduğu uzun kuyruk sosyal medyada gündem oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA