AKKUYU SERVİS ŞOFÖRLERİNE JANDARMAN TRAFİK EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU SERVİS ŞOFÖRLERİNE JANDARMAN TRAFİK EĞİTİMİ


 

Mersin’de Jandarma ekipleri son bir ayda 3 ayrı işçi servisi kazası yaşanan Akkuyu Nükleer Santrali’ndeki şoförlere trafik eğitimi verdi.

Haber Merkezi

 

Son bir ayda 22 ve 27 Şubat ile 4 Mart’ta 3 ayrı işçi servisi kazası yaşanan Mersin'in Gülnar ilçesinde inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde işçi ve personel taşımacılığı yapan 126 servis sürücüsüne jandarma tarafından eğitim verildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından; Gülnar İlçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali bölgesine işçi ve personel taşımacılığı yapan 126 servis sürücüsüne eğitim verildi. Eğitimde, trafik güvenliğinin artırılması, hız kuralları, emniyet kemerinin önemi, trafik levhaları, yaya önceliği, alkollü araç kullanmanın ve trafik kazalarının sonuçlarına değinen ekipler, “Söz Konusu İnsan ise; Trafikte “1” Can Kaybı Bile Fazladır” mottosu ile hareket ettiklerini belirterek, servis sürücülerine verilen eğitimlerin devam edeceğini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA