MİNİBÜSÇÜ KAVGALARI MECLİS GÜNDEMİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİBÜSÇÜ KAVGALARI MECLİS GÜNDEMİNDE


 

Batı Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler arasındaki tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı. Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan kavgaların sona ermesi için indir bindir yerlerinin kurala tabi olmasını isterken Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, minibüsçülere seslenerek, “Kavga etmeyin” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Batı Mersin bölgesinde ilçeler arasında yapılan yolcu taşımacılığında minibüsler arasında yaşanan gerilim Mersin Büyükşehir Belediye Meclisine taşındı.

Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, dün yapılan mecliste söz alarak minibüs kooperatifleri arasındaki yolcu taşımacılığında yaşanan olaylara değindi. Aktan, “Silifke, Erdemli, Aydıncık olsun tüm kooperatifler bizim kardeşimiz. Yalnız bunlarda bir sıkıntı var. Konuyla ilgili Aydıncık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın Büyükşehir Belediyesine müracaatı da var. Buradaki yolcu iniş-binişlerinin bir izne tabi olmasını istiyorlar. Çünkü yollarda minibüsçüler birbirlerine giriyorlar. Aydıncık’tan kalkan bir minibüs Yanışlı bölgesinden yolcu aldığında diğer minibüsçülerle kavgaya girişiyorlar. Dolayısıyla doğru birdir. Doğru bir şekilde kimse zarar ziyan görmeden bu konunun çözülmesini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“BU KONULAR UKOME KARARLARI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise minibüsçülere seslenerek “Nerede yolu indirilecek nerede bindirilecek, güzergâhta ne olacağı ve güzergâhın neresi olacağı hangi kooperatifin taşıyacağı gibi bununla ilgili sorumlu konular UKOME kararlarıdır. Biz kimseye kavga edin demiyoruz. Sadece şunu söylüyoruz. Lütfen kavga etmeyin. Bir birinizin hakkına tecavüz etmeyin. Kavga gürültü etmeyin. Hiçbir döneminde olmadığı kadar bu minibüs güzergâhlarında böyle hoşumuza gitmeyen olaylar olmasın diye gayret gösteriyoruz. Yani o işin zorluğunu gayet iyi biliyorsunuz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA