YAŞLI ADAM YANARAK ÖLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAŞLI ADAM YANARAK ÖLDÜ


 

Hediye Eroğlu

 

Gülnar ilçesine bağlı Arıkuyusu Mahallesi’nde evde tek başına yaşayan 95 yaşındaki Halil İbrahim Sarı, odun sobasından çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamın babası ve kardeşinin de daha önce farklı ev yangınlarında yanarak hayatlarına kaybettikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 8 çocuk babası Halil İbrahim Sarı’nın tek başına yaşadığı Arıkıyusu Mahallesi Tefekaltı Mevkiindeki evinde odun sobasından kaynaklı gece saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin  diğer bölümlerini sardı. Yangın itfaiye ekipleri ve köylülerin yardımı ile söndürüldü. Evin ahşap olan tabanının yanması nedeniyle Halil İbrahim Sarı’nın cansız bedeni evin zeminindeki samanlıkta bulundu. Cumhuriyet Savcısının incelemesi ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki otopsinin ardından Sarı’nın cesedi Arıkuyusu Mahallesinde toprağa verildi.

Sarı’nın babası ve kardeşinin de daha önce farklı iki ev yangınında yanarak öldükleri öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA