ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN YILDÖNÜMÜ KUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELİŞİNİN YILDÖNÜMÜ KUTLANDI


 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 99. yıl dönümü törenle kutlandı. İlk tören tren garı önündeki Atatürk Treninin bulunduğu alanda yapıldı. Burada temsili olarak Atatürk trenden inerken çiçeklerle karşılandı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Atatürk’ün gelişi ile ilgili üç öğrenci şiirler okudu. Buradaki törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile diğer protokol mensupları, Muharip Gaziler, Kuvayi Milliyeciler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Protokol mensupları burada temsili karşılamada bulunduktan sonra bando eşliğinde Cumhuriyet Alanına geçildi. Saat 09.30’da törenlere devam edildi. Anıta çelenk sunumu yapılıp saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kutlamaların son bölümünde tarihi Tarsus Şelalesine geçilerek burada konuklara marul, ayran ve kısır ikramında bulunuldu. Ayrıca bir eğitimci tarafından Atatürk’ün Tarsus’a gelişleriyle ilgili bilgiler verilerek sunum yapıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA