TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TROLLERİNE OPERASYON: 6 GÖZALTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TROLLERİNE OPERASYON: 6 GÖZALTI


 

Haber Merkezi

 

Suriye’de terör örgütü PKK-KCK içinde faaliyet gösterirken Mersin ve Diyarbakır’a gelen ve sosyal medyada terör örgütünü övücü yüceltici paylaşım yaptığı iddia edilen 10 örgüt mensubuna yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.  

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce PKK/KCK terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, örgüt adına Suriye'de faaliyet gösterdikten sonra Mersin'e gelerek sivil yaşantılarını sürdüren bazı şüphelilerin, silahlı faaliyet yürüten örgüt mensuplarıyla ilişki ve irtibatlı oldukları tespit edildi.

Devam eden soruşturma kapsamında, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün yapılarını, mensuplarını, eylem ve faaliyetlerini övücü, yüceltici ve destekleyici mahiyette sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptığı tespit edilen 9'u Mersin'de, biri Diyarbakır'da olmak üzere 10 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.  Özel harekat polislerinin desteği ile gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, Y.Ş., E.Ç.K., A.A., F.J., B.A., İ.E. adlı 6 şüpheli gözaltına alınırken, K.B., S.F., H.İ. ve A.N. isimli 4 şüphelinin ise firari olarak arandığı bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA