MERSİN’DE 142 BİN 674 ARAÇ VE SÜRÜCÜ KONTROL EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 142 BİN 674 ARAÇ VE SÜRÜCÜ KONTROL EDİLDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 2022 yılında il merkezinin farklı noktalarında yapılan uygulamalar ve gelen ihbarlar üzerine 142 bin 674 araç ve sürücü kontrol edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, trafikte sürücü, yaya ve yolcuların güvenli bir trafik ortamı içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, kazalarda can ve mal kayıplarının önlenmesi amacıyla; il merkezinde farklı noktalarda trafik ekiplerince yük ve yolcu taşıyan araçlar, alkol, motosiklet, emniyet kemeri, servis, hız - drone ve sivil trafik ekiplerinin ihbarları ile bildirilen trafik denetimleri yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce; 2022 yılında il merkezinde yapılan trafik denetimleri ile ilgili olarak yük ve yolcu taşıyan araç ve sürücülerin denetimi uygulamasında 33 bin 897, alkol denetimi uygulamasında 10 bin 228, motosiklet ve motorlu bisikletler ile sürücü ve yolcuların denetimi uygulamasında 32 bin 393, emniyet kemeri ve koruyucu tertibat denetimi uygulamasında 16 bin 377, okul servis araçlarının denetimi uygulamasında 2 bin 174, hız – drone – ihbarlı sivil denetim ve diğer uygulamalarda 47 bin 605 olmak üzere toplam 142 bin 674 araç ve sürücü kontrol edildi. Eksiği  bulunan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA