2 AYDA 427 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 AYDA 427 HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalarla bu yılın ilk 2 ayında hırsızlık olaylarının aydınlatılma oranı yüzde 50 seviyesine yükseltilirken olay sayıları yüzde 20 düştü. Yakalanan 427 şüpheli ise adli mercilere teslim edildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; il merkezinde 2022 yılı 2 aylık sürede evden, işyerinden ve otodan hırsızlık olaylarında aydınlanma oranları yüzde 50 seviyesine yükseltilerek olay sayıları yüzde 20 oranında azaltıldı. Hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 427 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Mahallelerde görev yapan çarşı ve mahalle bekçileri geceleri aktif ve görünür olmaları hırsızlık olaylarını gerçekleştirecek şüpheli şahıslar için caydırıcı bir etken oldu ve hırsızlık olaylarının azaltılmasında önemli rol oynadı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA