EKİPLER SEFERBER OLDU, ÇOCUK ANNESİ 4 GÜNDÜR KAYIP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EKİPLER SEFERBER OLDU, ÇOCUK ANNESİ 4 GÜNDÜR KAYIP


 

Mersin'in Erdemli ilçesinde 4 gündür kayıp olduğu belirtilen 3 çocuk annesi kadının bulunması için kırsal mahallede çok sayıda ekibin katılımıyla geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı kırsal mahallelerden Batısandal'da psikolojik sebeplerle zaman zaman evinden ayrıldığı, kimi zamanda günlerce evine dönmediği belirtilen Elif Ergün'den yine haber alınamayınca ailesi Jandarma ve AFAD yetkililerinden yardım istedi. Kendisinden 4 gündür haber alınamayan 32 yaşındaki 3 çocuk annesi için geniş kapsamlı arama kurtarma çalışması başlatıldı. Jandarmanın yanı sıra, AFAD ve köylülerden oluşan yaklaşık 70 kişilik ekip köy çevresindeki makilik alanda arama çalışması gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri tarafından bölgeye getirilen arama kurtarma köpeği 'Hera'da hassas burnuyla Ergün’den bir iz bulmaya çalıştı. Arama çalışmasında şuana kadar her hangi bir ize rastlanmadı.

 

"BİR SES VER ELİF"

Aramaya katılan köy sakini kadınlar "Elif senin için uğraşıyoruz, bir ses ver Elif" diyerek çalılık araziyi didik didik aradı.

Kadınlardan Elif Ercan, "Komşumuzun kızı kayboldu. 3 tane çocuğu var, 4 gündür aranıyor. Çok soğuk günler oldu. Kadın, erkek, çocuk arıyoruz, yok. Çalıları bir bir arıyoruz, yeri geliyor ağlıyoruz, gözyaşımızla arıyoruz. Devletimizde burada, Jandarma, AFAD, belediye , herkes geldi, köpekle, dron ile aranıyor. Ama yok bulamadık. Aramaktan vaz geçmedik" dedi.

Batısandal Muhtarı Sinan Ay ise “20-25 yıldır bu gitmeleri oluyor. 2-3 günde buluyorduk bu kez bulamadık. 4 gün bitiyor, köylü, AFAD, Jandarma arıyor, bulunuyordu. Göçüp geleli buraya 3 yıl oldu, yakın mesafelerde buluyorduk. Bu kez sahayı muhtemelen dışarı çıkmış. 4 gündür arıyoruz herhangi bir ize rastlamadık" diye konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA