AKDENİZ’DE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


 

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama ve kaldırım yenileme, kilitli parke taşı ve karo kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, parklar, türbe ve ziyaretlere de bakım onarım hizmeti veriyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü, belirlediği plan ve program kapsamında, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan tüm mahallelerde asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit taşı ve karo döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde kaldırım kilitli parke taşı çalışması başlatan ekipler, burada mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı sağlık ocağı ile okul yolu olmak üzere toplam 8 sokakta yaklaşık 3 bin metrekare alanda kilit taşı kaldırım döşeme hizmeti gerçekleştirecek.

Mahmudiye, Güneş, Şevket Sümer ve Yeni Mahalle’nin muhtelif sokaklarında kilit taşı ve kaldırım karo tamiratı yapan fen işleri ekipleri, yanı sıra ihtiyaç duyan veya farkla mahallelerde zaman içinde zarar gören sokaklarda kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yaptı. Eğitim yuvalarına da özel önem verilirken, ihtiyaç duyan okul bahçelerinin yolları da kilit taşları ile döşeniyor.

 

PARKLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Ekipler, Akdeniz sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda da bakım, onarım ve yenileme hizmeti veriyor. 23 Evler Parkı’nın çevre duvarlarını boyayan ekipler, Kazanlı Mahalle parkının bank kamelya ve demir aksamlarını boyadı. Ayrıca Kazanlı Hz. Hızır Hazretleri Türbesi’ni tamamen boyayıp yenileyen ekipler, Çay Mahallesi Ahmet Kaya Parkı ile Siteler Mahalle Parkı’nın bank ve masalarını da boyadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA