BORÇLANMA KRİZİ BİT(İRİL)MİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BORÇLANMA KRİZİ BİT(İRİL)MİYOR


 

Mersin’de Büyükşehir idaresinin CHP’de, meclisin ise Cumhur İttifakı’nda olması nedeniyle 3 yıldır özellikle borçlanma konusunda yaşana gerilim bitmek bilmiyor! Ancak tartışmanın sürdürülmesinde her iki tarafından da ısrar etmesi kafa karıştırıyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Nisan ayı Olağan Toplantısı I. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Toplantıda bir yıl süre ile görev yapmak üzere gizli oy ile Büyükşehir Belediye Encümeni’ne 5 üye seçilmesi ile İhtisas Komisyonları seçimi de yapılacak.

 

HALK EKMEK FİYATI ARTABİLİR

Toplantıda Mersin Büyükşehir Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi'nin faaliyetleri kapsamında üretimi yapılan ekmeğin çeşitlerine göre satış fiyatının belirlenmesi ile ilgili de bir görüşme yapılacak. Görüşmeler sonucu halk ekmek fiyatı artabilir.

 

GÖZLER DENETİM RAPORUNDA

Ayrıca Belediye 2021 Yılı Faaliyet Raporu ile belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerini içeren Denetim Komisyonu raporunun de gündeme alınacağı mecliste, bu konularda muhalefet ile belediye yönetimi arasında tansiyonun yükselmesi bekleniyor.

 

ANA GÜNDEM BORÇLANMA

Toplantının ana gündemi borçlanma olacak. Geçen yıl 265 milyon TL borçlanmak isteyen ancak muhalefetin “Nereye harcayacağınızı açıklayın” çıkışı sonrası yetkiyi alamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu defa 310 milyon TL borçlanmak için meclisten yine yetki isteyecek!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA