“BİZ KALBİZ, NEDEN BİZE ÖNEM VERİLMİYOR?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BİZ KALBİZ, NEDEN BİZE ÖNEM VERİLMİYOR?”


 

​​​​​​​Mersin’de Nakliyeciler Sitesi ve Lojistik Merkez olmamasına sektörün önde gelen ismi UND Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Muazzez Araç’tan, “Biz kentin kalbiyiz neden bize nem verilmiyor” sitemi geldi.

HEDİE EROĞLU

 

Deniz taşımacılığı sektörünü mercek altına almak ve en son gelişmeleri konuşmak amacıyla Mersin’de “Deniz Taşımacılığı Zirvesi” düzenlendi. Bir otelde düzenlenen zirvede Mersin’in özellikle taşımacılık alanında ihtiyaç duyduğu yatırımlara ilişkin talepler öne çıktı.

Toplantının soru cevap bölümüne Nakliyeci Muazzez Araç’ın sitemleri ve talepleri damga vurdu. “Ben kara lojistiği yapan bir insanım. Ama bizim hala yerimiz yok” diyen Araç, konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından randevu beklediklerini söyledi.

Araç, “Nakliyeciler Sitesi ve Lojistik Merkezimiz yok. Organize sanayi bölgesine verilen değer kara lojistikçilerine verilmiyor neden? Biz kalbiz neden bize önem verilmiyor? Mersin bir liman kentidir ama lojistiğin de başkentidir. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda Mersin’de bir an önce adım atılmasını istiyorum” dedi.

 

VALİNİN TAYİNİ ÇIKINCA, ÇALIŞMALAR SEKTEYE UĞRADI!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan ise yanıt olarak, yeni bir yer için çalışmaların sürdüğünü söyleyerek, “Yer konusunda valimiz iki yer üzerinde duruyordu, 2 bin ve 4 bin dönüm olmak üzere. Tam bu işler üzerine çalışmaya başlamıştık ki sayın valimiz Diyarbakır’a tayin edildi. Yeni gelecek valimiz ile de bu konuyu tekrar gündeme getireceğiz” oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA