CEM ADRİAN’DAN MUHTEŞEM KONSER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEM ADRİAN’DAN MUHTEŞEM KONSER


 

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi’nin (MEÜ) kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri ile 26. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Cem Adrian sahne aldı ve izleyenlere muhteşem bir konser verdi.

Üniversite Stadyumunda gerçekleşen konsere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Üniversite Rektör Danışmanı Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Dekanlarımız, Daire Başkanları, personel ve öğrenciler katıldı.

Yoğun ilgi gören konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Cem Adrian, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Konser sırasında, sahneye gelerek Cem Adrian’a plaket ve çiçek takdiminde bulunan Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Üniversitenin 30. Yıl etkinliklerine sunduğu katkıdan dolayı Cem Adrian’a teşekkürlerini iletti. Sahnede tüm öğrenci ve personele de seslenen Prof. Dr. Çamsarı, tüm Mersin Üniversitesi ailesinin 30. yılını kutladı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Cem Adrian stadyumu dolduran hayranlarıyla anı fotoğrafı çekti ve Mersin Üniversitesi'ne konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA